jobba med mig

Jag hjälper dig som vill få ut din kunskap och expertis, eller en idé, till framgångsrika produkter, tjänster och koncept. Jag kallar det för paketering. Tillsammans ser vi till att du hittar din optimala nisch, når rätt kunder, på rätt sätt, med rätt erbjudande.
Om du inte vet hur du ska komma igång med din konceptutveckling, om du tycker att säljbiten är svår, eller har kommit igång på egen hand men inte får de resultaten du önskar – låt oss titta på det tillsammans.
p.s. I vissa lägen ska man börja med att paketera… sig själv. För att kunna ta sig själv till sin nästa professionella nivå, vad det än innebär. Gäller detta för dig, så börjar vi där.

Börja med att boka en 30 minuter introduktionssamtal (här) eller maila på magdalena@bibik.co

rådgivning (online)

Enstaka rådgivningstimmar eller återkommande avstämningar. 75 min/tillfälle.

heldag one-on-one

En heldagsworkshop där vi styr upp ditt nästa koncept eller paketerar om din verksamhet. För dig som antingen vill lansera något nytt, eller se över din befintliga verksamhet (troligen pga att något inte fungerar som du vill). 9-17, allt samma dag.

workshops (online)

Lär dig paketering tillsammans med likasinnade. Jag erbjuder två olika typer av workshops, där innehållet är samma, men upplägget skiljer sig:

“bootcamp”: 4 x 90 min, samma tid varje vecka. Frivillig läxa tillkommer, med möjlighet till feedback. 7900 SEK
“workshop”: en heldag 09.00-17.00 där vi hinner med allt på samma dag. 4900 SEK

Mer info och alla datum finns (här)

3-månaderspaket “agency”

För dig som behöver ett vakande öga på din process att omvandla din kunskap och expertis till framgångsrika produkter, tjänster och koncept. Ett program där du gör och jag rådger. Jag tar dig – i din takt – steg för steg från idé till lansering.

Vi börjar med ett uppstartsmöte (online 2 h) där vi lägger planen för vad du behöver göra. Sedan stämmer vi av processen 4 gånger under tiden, för att avsluta med ett uppsamlingsmöte där vi knyter ihop arbetet. Jag finns tillgänglig för feedback under hela perioden, du får svar inom 48 timmar.

mentorskap

Ett skräddarsytt mentorprogram som pågår i 12 månader. För dig som vill ta dig själv – eller det du skapar – till nästa nivå. 2 online sessions á 90 min per månad, alltid feedback inom 48 timmar.

rådgivning Lunds Nyföretagarcentrum

Du som funderar på att starta eget företag är välkommen att boka tid med mig på Lunds Nyföretagarcentrum på IDEON. Kostnadsfritt. Boka här

FRYKMAN BIBIK

Ett projekt tillsammans med Per Frykman. Vi analyserar ditt reputation och med hjälp av dessa insikter tar vi dig till ditt nästa professionella nivå. Vi arbetar med både individer och team. Läs mer om FRYKMAN BIBIK här.