UF stjärnor på Pitcher’s Corner

Du vet säkert att jag är mentor på Sten K Johnson Centre for Entrepreneurship, men jag vet inte om du vet att jag även är UF-rådgivare åt två gäng på ProCivitas i Lund och ett gäng på Christian 4:s gymnasium i Kristianstad. Ett av mina Lundateam hade en specifik önskan om att få bli säkrare på scen (jag tror att de uttryckte sig ”bli bättre på att föreläsa”), så tidigare i veckan löste jag det på det bästa tänkbara sättet: jag skickade ut dem på Pitcher’s Corner scenen på IDEON!

Disclaimer! Jag hade inte utmanat dem till detta om jag inte trodde att de skulle klara det galant! Det är en mentors jobb: att respektera nervositeten… but challenge them anyway. Och här kommer den största elogen till Katarina Tellenbach och Louise Olsson – vilka stjärnor ni är!

Tack till Neal Greenspan och Pelle Garvell på Pitcher’s för fin feedback och support och tack till Tim Washington som råkade ha vägarna förbi för relevant coaching i pausen.

Man skulle kunna tycka att det är lite too much att utmana två artonåringar att pitcha på engelska tillsammans med gamla yrkespersoner, ”med all respekt”… (sorry, internt skämt!), men inte för mina superstars. Tvärtom! De har redan bestämt sig för att pitcha i januari. Respekt!

/Stolt och mallig UF-rådgivare

(p.s. följ dem på Insta här: https://www.instagram.com/ungaforungaa/)


Publicerat

i

av

Etiketter: