det här erbjuder jag så att du lyckas med ditt.

rådgivning och mentoring.

För dig som behöver mentoring och stöd i din professionella utveckling, vare sig det handlar om dig eller det du skapar. För individer erbjuder jag, i samarbete med Per Frykman, analys av det professionella ryktet och en coachning med bakgrund av denna. Se mer på frykmanbibik.com

När det gäller produkter eller tjänster, kan jag ta dig hela vägen från idé till lansering (se nedan).
Jag är dessutom mentor på Sten K Johnson Centre for Entrepreneurship vid Lunds Universitet och rådgivare på Lunds Nyföretagarcentrum.

min byrå bibik Co. hjälper kunden att paketera kunskap och expertis till framgångsrika produkter, tjänster och koncept.

Du är förmodligen riktigt bra på det du gör. Du har upptäckt ett kunskapsgap och vet exakt vad du skulle vilja fylla det med, men kanske inte riktigt hur du ska bära dig åt – eller ens var du ska börja. Jag hjälper dig hela vägen från idé till lansering.
Jag har utvecklat koncept åt mig själv och andra sedan 2004. Nu har jag samlat all min erfarenhet till en komplett rådgivartjänst och ett onlineverktyg, där allt det där som man brukar fasa för och hindras av ingår. I got your back.

mentoring: vi gör det tillsammans

Vi följs åt hela vägen i din konceptutveckling, från att komma på idén (om det behövs), till att paketera den och ge den liv. Vi ses online med jämna mellanrum, i den takten som passar dig – och jag är med dig dig steg för steg. Här är det du som gör merparten av jobbet och jag guidar dig på vägen.

agency: jag gör det åt dig

Du vill fokusera all din tid på ditt expertområde och väljer att delegera bort allt “det andra”. Såsom att validera din idé, att lägga en försäljningsstrategi, att skapa idealkommunikation åt idealkunden och att inkorporera digitala verktyg i processen. Jag kliver in och gör det åt dig, helt eller delvis (du får vara så delaktig du vill – eller inte alls).

utbildning: jag lär dig att göra det själv

För dig som inte vill ha manuell hjälp med att konceptutveckla – utan vill lära dig att göra det på egen hand, har jag skapat onlineprogrammet The Blueprint. Här lär du dig hur du ska skapa något som kunden kommer vilja ha. I kursportalen finns det även ett omfattande utbud av kurser som handlar om kundbeteende och idégenerering.

Behöver du min hjälp? Skicka mig ett mail på magdalena@bibik.co så tar vi det därifrån. Jag ser fram emot att höra från dig.