tanken bakom bibik academy

jag läste någonstans att 95% av dem som tar en onlinekurs inte går klart den. det räcker att jag går till mig själv för att bekräfta den teorin – det finns en handfull kurser som jag har köpt som jag inte har gått klart. en anledning är att de har varit för omfattande, en annan att de har innehållit saker som inte är relevanta för mig, och en tredje är att det finns en mer eller mindre tvingande struktur från a till ö som jag inte alltid tycker är nödvändig. jag tänkte: ”hur skulle jag vilja att en omfattande onlinekurs var utformad för att jag skulle gå klart den?” och också: ”är det rimligt att inom den prisnivån inte finns någon som helst interaktion med läraren?”. du ser… de allra flesta av premiumpriskurserna innehåller bara självstudier – och med tanke på intäktsmodellen för onlinekurser (producera den en gång, sälj tusentals), så kan jag ha synpunkter även på det. och efter en lång period av tankar och funderingar, föddes bibik academy:

(besök den här)

så var är det som skiljer bibik academy från en traditionell onlinekurs? din studieresa börjar med en online coaching med mig, där jag får reda på vad du behöver bli bättre på inom idégenerering. sedan gör jag en individuell utbildningsplan baserad på de hundratals videos som finns i biblioteket, plus individuellt anpassade övningar och uppgifter. sedan börjar din resa – och när du anser dig själv vara klar så kommer din andra coachingtimme där jag vill se hur det har gått och ge dig råd, tips och hacks för din fortsatta utveckling. fördelar: du behöver bara se och göra det som är direkt relevant för dig. du kommer få ut det du kom hit för – och du kommer fullfölja planen! du kommer inte bli en av de där 95% som inte går klart kursen, utan du kommer få det du behöver så att du kan fortsätta utveckla dig och din verksamhet framåt.

vi har tidigare pratat om att det här är den absolut bästa tiden på året för att utveckla sin idégenerering. därför vill jag boosta dig så mycket jag kan till att (om du behöver) ta din idégenerering till nästa nivå. så om du anmäler dig till bibik academy under april får du en extra coachingtimme mitt i din utbildningsplan – som en ”halvtidsavstämning” för att se hur det går för dig och eventuellt justera ditt program (värde 2500:- ex moms). låter det intressant? anmäl dig (här). och är det så att du har frågor eller funderingar, boka en kostnadsfri 20 min Zoom med mig (här) eller slå en signal bara på 0705-549659.

hoppas att vi ses i academy!