online workshops

Lär dig att paketera din kunskap och expertis till framgångsrika produkter eller tjänster – online, tillsammans med likasinnade.

För dig som behöver hjälp med att få ut din expertis till marknaden, men inte vill eller kan göra det one-on-one, finns här ett alternativ. Två alternativ faktiskt: “workshop” och “bootcamp”.

Det som är gemensamt för dem är att de sker online och tar 4 x 1,5 timme. Vi går igenom samma innehåll på båda, så har du gått det ena så behöver du inte gå det andra. Det som skiljer är praktiskt genomförande. I en workshop gör vi allt på en och samma dag, 9-17. I en bootcamp ses vi 4 gånger, samma tid varje vecka och du får uppgifter att göra till nästa gång. Dessa är helt frivilliga, men i en bootcamp har du möjlighet att få min feedback på hemuppgifterna.

Här får du kunskap, strategier och verktyg för att paketera din expertis till något som du kan lansera och sälja. Vi varvar teori och praktiska övningar där och då (både individuellt och i grupp), så att du har något actionable när du lämnar för dagen.

Detta går vi igenom:

Block 1: Din kunskap och expertis. Syfte: kartlägga din kunskap och expertis så att du tveklöst vet hur du ska rikta in din paketering.

Block 2: Målgruppen och idealkunden. Syfte: skapa exakt psykografisk segmentering för din målgrupp (på ren svenska: hitta din idealkund och förstå varför hen är din idealkund).

Block 3: Kundresan. Syfte: att paketera din kunskap utifrån idealkundens kundresa.

Block 4: Kommunikation. Syfte: att knyta ihop din paketering med den kommunikation du behöver använda för att få kunden att köpa det du säljer.

Praktiska saker:

Det finns 20 platser per workshop/bootcamp. Ett par dagar före workshopen får du ett mail med länken till eventet och några frågor som kan vara relevanta att fundera på, men du behöver inte avsätta jättemycket tid till förberedelser. Vi kör på svenska.

Maila in din intresseanmälan till magdalena@bibik.co. Fakturan behöver inte vara betald när utbildningen börjar, men anmälan är bindande. Priserna är exkl 25% moms.

(För dig som väljer bootcamp: skulle du inte ha möjlighet att delta vid något tillfälle, så är du välkommen att ta igen samma tillfälle vid eventuella framtida bootcamps. Eftersom vi diskuterar idéer och strategier så kommer vi inte spela in våra sessions).


Magdalenas expertis och kompetens genomsyrar bootcampen från första till sista stund. Tydlig vägledning genom alla sessioner med ”läxa” till nästa gång som verkligen får en att komma vidare i arbetet med att skapa bästsäljande produkter/tjänster. Magdalena bjuder på sig själv, sin expertis och gör arbetet som företagare både enklare och roligare. Bootcampen är ingen kostnad, utan en riktigt bra investering. Just Do It.

— Ulrika Nilsson, tidigare deltagare Bootcamp

Kommande utbildningar:

24 januari (9-17) Workshop. Pris: 4900 SEK ex moms. Anmäl dig (här).
5, 12, 19, 26 februari (16-17.30) Bootcamp. Pris: 7900 SEK ex moms. Anmäl dig (här).
20 mars (9-17) Workshop. Pris: 4900 SEK ex moms. Anmäl dig (här).