om.

Kunder har beskrivit mig som: “en briljant och karismatisk entreprenör och idéstrateg som har ett vulkaniskt idéflöde”. Själv skulle jag säga: multientreprenör som har blivit supernischad.

Idag har jag en konsultfirma där jag hjälper mina kunder att paketera sin kunskap och expertis till framgångsrika produkter, tjänster och koncept. Jag är rådgivare på Lunds Nyföretagarcentrum och mentor på Sten K Johnson Centre för Entrepreneurship vid Lunds Universitet. Men jag har gjort lite annat tidigare, som har gett mig nyttiga erfarenheter som jag gärna använder när jag jobbar med mina kunder.
Jag började min yrkeskarriär inom FMCG, där jag under fem år växlade mellan sälj och marknad och fick jobba med några av Sveriges största varumärken inom dagligvaruhandeln. Jag har drivit två träningsföretag. Tre etablissemang inom underhållningsbranschen. Ett matställe. Undervisat i entreprenörskap och idégenerering. Föreläst och inspirerat individer och team till att jobba mer innovativt, smartare och bättre. Nått stora framgångar och haft en del motgångar. Jag har ca 12000 timmar på en gruppträningsscen i bagaget. Och ett hundratal porträttfotograferingar bakom kameran. Jag jonglerar tre språk (svenska, engelska och polska) och har 2 examen från Lunds Universitet (Jur Kand och en civilekonomexamen).

Jag trivs: när mina nära och kära (två- och fyrbenta) mår bra, när jag får vara minimalistisk (= ha få prylar omkring mig), när jag har en god kopp kaffe i handen och när jag ser saker som är genomtänkta.