kalender

i den här posten listas alla evenemang som jag är inblandad i och som du är välkommen att hänga med på. 2 saker är alltid aktuella: bibik academy (här) och masteryprogrammet (här) – dessa kan du starta när som helst. alla andra saker, varsågod:

27 maj: MASTERY SUMMIT – en dag tillägnad mastery med yours truly, Katy Caroan och Per Frykman. Kostnadsfritt på LinkedIn. (all info här)

varje onsdag 1 juni-31 augusti: idéonsdag – lär dig att skapa idéer som kunderna vill ha. en heldagsworkshop online som ger dig praktiska verktyg för att förstå din målgrupp och dess beteende och utveckla idéer som blir till produkter och tjänster som säljer. obs! samma innehåll alla datum, du behöver bara gå en gång (all info här)

13-17 juni: mitt (idé)sommarlov – en 5 dagars online idégenereringsbootcamp i grupp där du lär dig grunderna i idégenerering, så att du kan skapa produkter och tjänster som kunderna vill ha och som tar din verksamhet till nästa nivå. måndag – fredag 7.30-8.30. (anmäl dig här)

13-17 juni: skåne innovation week ”idélunch” – en serie fristående onlineföreläsningar varje dag 12.30 -13.00 som ger dig bra baskunskaper inom idégenerering och innovation (anmäl dig här)

4-8 juli: mitt (idé)sommarlov – en 5 dagars online idégenereringsbootcamp i grupp där du lär dig grunderna i idégenerering, så att du kan skapa produkter och tjänster som kunderna vill ha och som tar din verksamhet till nästa nivå. måndag – fredag 7.30-8.30. (anmäl dig här)

1-30 september: från noll till (affärs)idé på 30 dagar. mer info kommer snart

saknar du något evenemang eller aktivitet som har med idégenerering att göra? hör av dig så ser vi om jag kan skapa en. hör även av dig om du är ute efter en aktivitet bara för dig och ditt team. maila till magdalena@bibik.co