Frykman Bibik

Hösten 2022 föddes FrykmanBibik – ett samarbete mellan mig och min long time mentor Per Frykman (man skulle kunna säga att det var på tiden!), där vi tillsammans ser till att våra kunder får hjälp med att både ta reda på sina framgångsfaktorer – och att lära sig att nyttja dem.

Nyttjar du dina framgångsfaktorer fullt ut? Ursäkta vårt ödmjukt provocerande fråga, men de flesta vi möter känner inte till sina framgångsfaktorer (“styrkor”, “superpowers”, kärt barn har många namn). De är omedvetna om både sin potential och om hur de uppfattas av omgivningen. Det är här vi kommer in.

”Per är en dedikerad game-changer och pionjär som mejslar fram det unika hos sina kunder och bidrar starkt till de genombrott som kan bli omvälvande”

“Magdalena är en briljant och karismatisk entreprenör och idéstrateg som har ett vulkaniskt idéflöde och bygger ett världsunikt koncept.”

Vad menar vi med framgångsfaktorer?

Vi får ofta frågan vilka som är våra framgångsfaktorer, de som också bygger ett attraktivt reputation? Vi vill framhålla tre, som paradoxalt nog är diffusa för de allra flesta.

  • Den UPPLEVDA nivån på din expertis.
  • De ’soft’ skills som omsätter din expertis i framgångsrikt handling. Rapporter från Google och LinkedIn pekar på att de står för 85 procent av resultaten.
  • Kunskapen om dina buggar som kan stå i vägen för din framgång och hur dessa kan hanteras.

Rapporten om ditt professional reputation är det unika dokument som ger dig en totalkoll på dessa framgångsfaktorer och ditt reputation.

Så här går det till:

Per inleder processen

Andra ser våra framgångsfaktorer mycket bättre än vi själva. För att få en unik och helt trovärdig bild av dessa gör vi en analys av ditt professionella rykte.

Du kan ha briljanta affärsidéer eller karriärstrategier, men allt landar i hur du uppfattas – ditt professionella rykte. När du förstår den fullskaliga effekten av detta, då kommer din affärsverksamhet, karriär och professionella utveckling att tillföras en ny dimension. Det finns inget mer kraftfullt, men paradoxalt nog är det vår minst utnyttjade tillgång.

Analysen mynnar ut i en rapport – en Reputation Resumé – som är ett unikt dokument som ger dig en ingående kunskap om både ditt professionella rykte och dina framgångsfaktorer.

Ambitionen är att det ska vara det viktigaste dokumentet i ditt professionella liv.

Magdalena tar vid

När du har fått reda på dina framgångsfaktorer, är det dags att börja omsätta dem i praktiken – vilket är lättare att göra tillsammans med någon än på egen hand.

Magdalena – som själv har fått sitt professionella rykte analyserat och är väl bekant med vad processen innebär för den personliga utvecklingen – kliver in som din mentor under 4 online sessions. Hon hjälper dig med verktyg och strategier för att inkorporera dina framgångsfaktorer i ditt yrkesliv.

Förbered dig på ditt livs boost.

Ladda ner vår Quick Read med all information HÄR

Missa inta FRYKMAN BIBIK podden (här). Enjoy!


Publicerat

i

av

Etiketter: